Baleset történt

Na szóval az történt, hogy titkos búvóhelyünkön - ami egyben sörfőzőként is dukál, melyben eddig is a zászlóshajóink, a Krak'n IPA és Pils készültek - behoztunk pár tonna gyümölcsöt, hogy jól megegyük. Meg hogy bekerüljenek a boszorkánykonyhába, hogy Ti is egyetek belőlük, mert azt mondták, a gyümölcs egészséges. 

 

 

 

Viszont ezek beleömöltek a sörkészítő vaskondérba, ahol a maláta, komló és víz keveredett. A gőzgép már kellően fel volt fűtve, így lehetetlen volt a forró pokolian izzó üstből kiszedni azokat. Így hát maradtak, de sörfőző mesterünk rájött, hogy ez inkább erény, mint hiba, mert gyönyörűen fenséges gyümölcssör készült el. 

 

Sőt, arra is figyelt, hogy a gyümölcsösség mellett a komlóaroma, a malátaillat és az erjedés melléktermékei is könnyen megfigyelhetőek legyenek benne. Így aposztrofálta az elkészült Krak'n RubYink-et:

 

"Ő a mi Madame-unk. Mint egy igazi öreg hölgy: édes az elején és keserű az utóízben. Sima komlós ízű krémes sötét lager-t készítettünk és megfertőztük a meggyes ízzel az erjedés után."

 

Tessék megkóstolni, asztalfoglalás itt!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Közelmúlt

November 16, 2018

September 11, 2018

Please reload

Könyvtár
Please reload

Témák