Ezzel készül 2319-re a Krak’n Town

Az év utolsó napján az elnyomó birodalommal szembe szegült lázadó kolónia vezetőjével, Lady Clarissa von Ravenford főhercegnővel vizsgáltuk a jövőmondó söröskelyhet. Pár gondolatban összefoglaljuk mit vár a zsarnok ellenlábasa 2319-től, és mi mire számíthatunk az elkövetkező egy évben.

 

Egy mintapalackot kóstolunk a bükkfüstölt sour porterünkből, ami egy pinot noir hordótól nyerte el ezt a markáns savgerinchez párosuló erős karaktert. Még 2017-ben lett lefőzve ez a sör kísérleti sör. Lassan címke kerülhet a párszáz palackra. Jó visszaigazolás ilyenkor a Mad-X projektről, vagy a Beerporn újévi beharangozójában Németh Antaltól és Simonfai Balázstól erről a kategóriáról olvasni.
 

Palackban érkezik több Krak’n Staff Beer, ennek a sorozatnak felélesztése Winfried Otto Maltzmann sörsommelier érdeme. Távlatokat nyitott, hogy egyes napokon külön szakértő kolléga foglalkozik a sörkülönlegesség ajánlásával, sőt Brewie sörfőzőgépünket is irányítja az őrült receptötleteink tesztelésére.

Van jó pár sörfőzde, akikkel nagyon szeretünk együtt dolgozni (pl.: Hopfanatic, Synthesis, Mad Scientist, Steam Craft, Yeast Side, Horizont), nekik minél több teret biztosítunk. Üveges söreink viszont cserére kerülnek, sőt bővül is a kínálat.

 

Lesz egy állandó kedvező árazású Krak’n sör csapon, ami az 500-550 Ft/korsó tartományban a mindennapok beszélgetős itala lehet. A Madame Rubynk receptúra felélesztésén is dolgozunk, hogy legyen egy biztos gyümölcssörünk.

 

Zseniális Ottonel muskotály pálinkát sikerült főznünk, mely a Krak’n Muscat név alatt mutatkozik be, amint hozzászelídült az üvegpalackhoz.
 

Eljött az a pont, hogy az étteremi Saloon és a pincei sörbár közötti határvonalat tudatosan meghúzzuk, ezért utóbbinál egy jelentős árcsökkentést és új kedvezmények bevezetését lépjük meg.
 

2319 küldetése, hogy több művészetet, kreatív alkotószellemet csatornázzuk be a mindennapokba. Ez nagyon sok mindent jelent. Lesznek újdonságok, furcsaságok, de kell a megújulás, úgyhogy lelkesen állunk ehhez.
 

Marty Greyfence étlapjára szuper pozitív visszajelzések érkeznek, így az egy chef ajánlattal kiegészülve biztos marad július közepéig. Akkor lesz egy hónapos nagyobb nyári pihenőnk.
 

Nyári kalóztanyánk a Lupa Beachen nem tudta felvenni a Krak’n Town neoviktoriánus retro-futurista életérzést, így az egy könnyedebb formában marad meg.

 

Nagyon sok fesztiválra kivonultunk az elmúlt években. Tapasztalatunk, hogy a kevesebb kényelmesebb. Számunkra elvesztette ez a műfaj a varázsát, átmenetileg biztos hanyagoljuk a gasztrórendezvények világát.
 

Zárszóként a Birodalomról: mindennapi működésünket fenyegeti a 2318-ban ellenünk megindított totális háború, amit a zsarnok hűbéresének szegődött ICON apparátusa vezet. Ellenfelünk nem átallott a letűnt civilizáció vesztét okozó ármánnyal és hamissággal operálni. Öt frontot nyitottak, ebből háromnál lázadóink arattak győzelmet. Két nagy mérkőzés van még folyamatban, mely Mr. Noa-Dov Greenberg kancellár alkotói energiáit teljesen kiveszi. Nem lesz eseménytelen 2319, az biztos.

 

 

Búcsúzzon akkor 2318!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Közelmúlt

November 16, 2018

September 11, 2018

Please reload

Könyvtár